Entinen Manchester Cityn -puolustaja Micah Richards varoittaa Liverpoolia Benfican ykköspyssyn Darvin Núñezin vaarallisuudesta. Portugalin suurseura arvottiin The Redsin vastustajaksi Mestarien liigan puolivälierävaiheeseen.

Núñez ratkaisi tiistaina Benficalle jatkopaikan neljännesvälieräparissa Ajaxia vastaan. 22-vuotias Uruguaylaishyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 26 maalia, joista 20 on syntynyt sarjapeleissä.

– Liverpoolin kannattajat ovat olleet tyytyväisiä Mestarien liigan arvontatuloksesta, mutta kerronpa heille varoituksen sanan, Richards kertoi Mail Onlinelle.

– Darwin Núñez on kiinnittänyt huomioni koko vuoden ajan. Hän osoitti nyt jälleen tärkeytensä Benficalle johdattamalla heidät kahdeksan parhaan joukkoon.

– Núñez viimeisteli kauden 26. maalinsa ja hän on vasta 22-vuotias. Hän on pitkä, vahva, hän juoksee linjojen taakse ja hän tietää, kuinka viimeistellä.

– Hän on tehnyt tällä kaudella maalin Bayern Münchenia, Barcelonaa ja Ajaxia vastaan. Älä sulje pois, etteikö hän tekisi myös Liverpoolia vastaan.