Perjantai-illan ainoassa valioliigaottlussa Wolvesin ja Leedsin välillä nähtiin melkoista draamaa ennen kuin pilli soi loppulukemissa 2-3. Keskustelu pelin tapahtumista ei päättyne tämän viikonlopun aikana.

Leedsin kokoonpanosta putosi ottelun alla koronatartunnan saanut Raphinha. Penkille taas nousivat sivussa olleet avainpelaajat Kalvin Phillips ja Liam Cooper.

Ennusteiden mukaisesti isännät ottivat kuskin paikan pelissä. Johtomaalin iski Jonny 26. peliminuutilla. Vain muutamaa minuuttia aiemmin Leedsin pelaajatilanne oli heikentynyt entisestään, Patrick Bamfordin jouduttua jättämään kentän loukkaantuneena.

Jesse Marschin käytettävissä oleva pelaajamateriaali kapeni vielä tämänkin jälkeen; ensin Robin Koch joutui tulemaan kentälle loukkaantuneen Diego Llorenten tilalle. Sitten vielä Mateusz Klich poistui viheriöltä aivotärähdyksen saaneena.

Loukkaantumisten vuoksi avauspuolikkaalle annettiin jopa kahdeksan minuuttia lisäaikaa – ja käytännössä sitä pelattiin 12 minuuttia. Lisäminuuttien aikana Wolvesin avausmaalin syöttänyt Trincao pääsi itse maalitilastoihin. 2-0 syntyi Daniel Podencen esityöstä.

Ratkenneelta vaikuttanut ottelu sai käänteen, kun Raul Jimenez nappasi 53. minuutilla toisen varoituksensa törmättyään Leeds-vahti Illan Meslieriin; Wolves jäi kenttäalivoimalle. Ranskalaistorjuja joutui hänkin jättämään kentän, tilalle 21-vuotias norjalaisveskari Kristoffer Klaesson.

Jack Harrison toi raadellun Leedsin maalin päähän, siirrettyään Luke Aylingin tolppakudin verkkoon 63. minuutilla. Kolmea minuuttia myöhemmin peli oli jo tasan, Rodrigon osuman myötä. Tilannetta edelsi Dan Jamesin osuma ylärimaan.

B/R Football

@brfootball
63'—Wolves 2-1 Leeds
66'—Wolves 2-2 Leeds

Jesse Marsch was pumped after Leeds scored the equalizer against Wolves 😤

Kummallekin joukkueelle tarjottiin ottelun lopussa vielä voittomaalia – ja Leedsille sellainen lisäminuuteill vielä maittoi.

Ajassa 90+2 Ayling yritti maalia toistamiseen ottelussa, ja onnistui. 2-3 -osuma syntyi jälleen reboundista.