Leeds-manageri Jesse Marschilla ja Wolverhampton-luotsi Bruno Lagella oli eriävät mielipiteet Raúl Jimenezin ulosajosta.

Wolvesin 2-0-johto kääntyi perjantaina vierasjoukkue Leedsin 3-2-voitoksi isäntien meksikolaishyökkääjän ottelun päätyttyä ulosajoon.

Jimenez sai ensimmäisen varoituksensa rikottuaan avausjaksolla Stuart Dallasia. Toinen kortti nousi toisen puoliskon yhteentörmäyksestä Leeds-vahti Illan Meslieriin.

Lage oli jälkimmäisestä tilanteesta tuomariston kanssa eri mieltä.

– Siinä on mielestäni vartalokontakti molempien pelaajien osalta, jolla he yrittävät voittaa pallon itselleen. Hänellä on mahdollisuus katsoa tilanne tv:stä. Hän teki näin ja hän silti piti saman päätöksen. Minulla ei ole enempää sanottavaa, Lage arvosteli Sky Sportsille.

Marschin mielestä punainen kortti oli Jimenezille oikeutettu tuomio. Leeds-manageri viittasi perusteluissaan myös ensimmäiseen Dallasiin kohdistuneeseen rikkeeseen.

– Mielestäni se hänen jalkansa oli liian korkealla ja kysyin siitä neljänneltä erotuomarilta. He sanoivat tarkistaneensa tilanteen, eikä se ollut heidän mielestään punainen kortti. Se näytti kuitenkin pahalta ja Stuartia selvästi sattui, Marsch kommentoi.

– Punainen kortti tietysti auttoi meitä merkittävästi. Uskon että se oli varmasti kahden keltaisen kortin arvoinen. Ansaitusti, siitä ei ole epäilystäkään.

– Hän pelasi minusta vastuuttomasti ja se oli selvän toisen keltaisen kortin paikka.