Leicester palasi sunnuntaina takaisin voittokantaan, kun joukkue kaatoi kotikentällään Brentfordin maalein 2-1.

Koko alkuvuoden loukkaantumisen vuoksi sivussa ollut Timothy Castagne viimeisteli ottelun avausmaalin 20. peliminuutin kohdalla. Belgialaispuolustaja sai pallon boksin reunalla ja vapautti upean laukauksen ohi David Rayan.

Ottelun voittomaali syntyi vapaapotkusta, kun peliä oli takana 33 minuuttia. Uransa aikana useamman upean vaparimaalin tehnyt James Maddison laukoi pallon reilusta 20 metristä vastustamattomasti etuyläkulmaan.

Sarjapaikastaan taisteleva Brentford kavensi pelin Yoane Wissan osumalla viisi minuuttia ennen täyttä aikaa, mutta sarjapisteisiin asti loppukiri ei riittänyt.

Leicester nousi voitollaan 10. sijalle. Brentford jatkaa 15. sijalla, ero putoamisviivaan on kahdeksan pistettä.

James Maddisonin upean vapaapotkumaalin pääset ihastelemaan alla olevalta V Sportin videolta.