Paul Woolston on joutunut lopettamaan pelaajauransa. Manchester United tiedotti asiasta keskiviikkona.

23-vuotiaan maalivahdin ura päättyi loukkaantumisten vuoksi. Seuran tiedotteen mukaan Woolston käväisi kahdessa leikkauksessa, mutta ei kyennyt enää kuntoutumaan pelikuntoon. Woolston loukkasi lonkkansa noin vuosi sitten.

Woolston kuului Manchester Unitedin alle 23-vuotiaiden joukkueeseen. Woolston harjoitteli aktiivisesti Manchester Unitedin edustusjoukkueessa, mutta ei debytoinut ykkösmiehistössä. Woolston pelasi kaiken kaikkiaan 13 ottelua Manchester Unitedin alle 23-vuotiaissa.

Hän oli aikoinaan myös Newcastlen ykkösmiehistön kolmosvahti. Woolston pelasi pitkään Newcastlen organisaatiossa ennen siirtoaan Manchester Unitediin.

Manchester Unitedin tiedotteen mukaan Woolston jatkaa seurassa ja siirtyy valmennuspuolelle. Hän suorittaa valmentajatutkintoaan Manchester Unitedissa ja liittyy seuran juniorijoukkueiden vahvuuteen.

– Hän on hyvin fiksu tyyppi ja se auttaa häntä. Tekstasin hänelle ja toivottavasti menemme ensi viikolla lounaalle, jotta näen, missä kunnossa hän on. On hienoa tavata hänet ja nähdä, että kaikki on kunnossa, Manchester Unitedin edustusjoukkueen maalivahti Dean Henderson totesi.

Simon Stone

@sistoney67
Man Utd and former Newcastle keeper Paul Woolston forced to retire at 23 through injury. United say they have put together a ‘robust support programme’ for Woolston.