Jermain Defoe ilmoitti torstaina päättäneensä yli 20 vuotta kestäneen ammattilaisuransa. Lue lisää täältä.

Defoe kertoi talkSPORT:n haastattelussa olleensa aikoinaan lähellä siirtoa Manchester Unitediin. Lopulta se ei koskaan tapahtunut. Defoe edusti Valioliigassa Tottenhamia, West Hamia, Portsmouthia, Sunderlandia ja Bournemouthia.

– Muistan keskustelleeni Manchester Unitedin kanssa. Vuosia myöhemmin puhuin heidän pelaajien kanssa ja he kertoivat olettaneensa minun siirtyvän Manchester Unitediin. Se olisi ollut uskomatonta huomioiden kaikki ne pokaalit, jotka he voittivat Sir Alex Fergusonin alaisuudessa.

– Yritän olla katumatta sitä, ettei siirtoa tapahtunut, koska kaikki tapahtuu jostain syystä. Muistan agenttini kertoneen minulle, että olin herättänyt kiinnostusta Italiassa. Se olisi ollut hieno kokemus, mutta päädyin palaamaan Tottenhamiin.

Defoe paljasti saaneensa aikoinaan mahdollisuuden siirtyä Juventukseen. Hän koki kuitenkin olevansa kiitollisuudenvelassa Tottenhamille ja palasi Lontooseen.

– Silloinen agenttini Pini Zahavi kysyi minulta, olisinko halunnut siirtyä Juventukseen. Ajattelin, että se olisi ollut siistiä, mutta en voinut tehdä sitä Tottenhamille, Defoe viittasi entiseen seuraansa.