Crystal Palacen laitapuolustajalle Tyrick Mitchellille avautui paikka Englannin A-maajoukkueeseen muiden pelaajien loukkaantumisten myötä.

Mitchell, 22, sai tällä viikolla uransa ensimmäisen A-maajoukkuekutsun, kun Aaron Ramsdale, Trent Alexander-Arnold, Reece James ja Tammy Abraham joutuivat jättäytyimään ryhmästä pois. Palace-pakin lisäksi tuuraamaan kutsuttiin Sam Johnstone, Ollie Watkins ja Kyle Walker-Peters.

Seuratasolla hienoa kautta pelaava Mitchell saattaa debytoida miesten maajoukkueessa entisillä kotikulmillaan. Englanti kohtaa lähipäivinä Lontoon Wembley-stadionilla Sveitsin ja Norsunluurannikon, ja Mitchell on varttunut kuuluisan maajoukkuepyhätön välittömässä läheisyydessä.

– Tämä on unelmien täyttymys minulle ja perheelleni, kommentoi Mitchell Independentin mukaan.

– Asuin ensin Wembleyssä kirjaimellisesti alle viiden minuutin päässä stadionilta ja sitten muutin hieman kauemmaksi, mutta olin silloinkin vain 10-15 minuutin päässä, joten [stadionin] kaari on aina ollut näkyvillä.

– Olen aina nähnyt sen (stadionin kaaren), olin sitten koulun pihalla pelaamassa jalkapalloa tai muuten vain ulkona. Olen aina nähnyt stadionin kaaren.

Mitchell kertoi Palacen TV:n haastattelussa, että hän piti maajoukkuekutsunsa äidiltään salassa, kunnes siitä kerrottiin virallisesti.

– En edes kertonut sitä hänelle. Odotin, että joukkue julkistetaan.

– Se on yksi hänen unelmistaan, että hän näkisi minun pelaavan Wembleyllä.

– En ikinä, ikinä uskonut, että tämä tapahtuisi näin nopeasti, joten olen kirjaimellisesti haltioissaan.

– En ollut uskoa sitä, kun sain sen tekstiviestin. En tiennyt, mitä sanoa.