Yhdysvaltain A-maajoukkue lunasti käytännössä MM-kisalippunsa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä voitettuaan MM-karsinnoissa Panaman 5-1.

MM-kisapaikka ei ole vielä matemaattisesti varma. Yhdysvaltojen pitäisi hävitä MM-karsintojen viimeinen ottelu Costa Ricalle kuudella maalilla menettääkseen MM-kisapaikkansa. Ottelu pelataan varhain torstaiaamuna Costa Ricassa.

Chelsean Christian Pulisic oli Yhdysvaltojen suurin sankari Panama-ottelussa. Pulisic iski hattutempun Panaman verkkoon. Ensimmäiset kaksi maalia syntyivät rangaistuspotkusta. Pulisic viimeisteli hattutemppunsa toisella jaksolla.

Hattutempun myötä 23-vuotias Pulisic on tehnyt A-maajoukkueurallaan jo 21 täysosumaa.

Pulisicin syyskausi oli vaikea, kun hän kärsi nilkkavammasta yli kahden kuukauden ajan, mutta sen jälkeen hän on saanut varsin mukavasti peliaikaa Chelseassa. Hän teki kaksi maalia Mestarien liigan neljännesvälieräparissa Lilleä vastaan.

Pulisic sai viime kaudella kritiikkiä peliesityksistään ja oli julkisesti pettynyt peliaikaansa, mutta sittemmin laitahyökkääjä on parantanut huomattavasti otteitaan.

U.S. Soccer Men's National Team

@USMNT
Mom, Dad, and the whole country are proud. ❤️💙