Manchester United on valmis aloittamaan jatkosopimusneuvottelut hyökkääjä Marcus Rashfordin ja laitapuolustaja Luke Shaw’n kanssa, kertovat ESPN:n lähteet.

Mediatietojen mukaan pelintekijä Bruno Fernandes on jo päässyt sopuun viisivuotisesta jatkopestistä, joka takaa hänelle 240 000 punnan viikkopalkan. Sopimus on määrä julkistaa maaottelutauon jälkeen.

Rashfordin ja Shaw’n lasketaan kuuluvan Unitedin ydinryhmään, joka halutaan pitää Old Traffordilla, vaikka uuden managerin nimi ei ole vielä tiedossa.

ESPN:n tietojen mukaan Rashford, 24, suhtautuu avoimesti tulevaisuuteensa eikä aio tehdä päätöksiä kiireaikataululla. Englantilaisen taso on romahtanut tällä kaudella, ja hän putosi Englannin maajoukkueryhmästä.

Siirtoasioihin erikoistunut toimittaja Fabrizio Romano kirjoittaa Twitterissä, ettei United aio aloittaa jatkosopimusneuvotteluja Jesse Lingardin, Edinson Cavanin tai Juan Matan kanssa. Kaikkien sopimukset ovat päättymässä tähän kauteen.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Manchester United have no intention to open talks for Jesse Lingard, Edinson Cavani and Juan Mata contract extensions. The plan has not changed, as of today. 🚫 #MUFC

Bruno Fernandes new deal will be completed in the coming days - talks with Luke Shaw will take place soon.