Christian Eriksen teki tiistaina paluun Tanskan maajoukkueessa Kööpenhaminan Parkenille 290 päivää sydänpysähdyksen jälkeen. Kaunis tarina sai jatkoa, kun Brentfordin keskikenttäpelaaja onnistui maalinteossa johdatettuaan Tanskan ystävyysottelussa Serbiaa vastaan 3-0-voittoon.

Avauksessa tänään pelannut Eriksen naulasi joukkueensa viimeisen maalin toisen puoliskon 57. minuutilla. Tähtipelaaja vastaanotti Christian Norgaardin syötön boksin reunalla ja sijoitti tulisen kääntölaukauksen vasempaan nurkkaukseen.

Eriksen sai hengenvaarallisen sydänpysähdyksen viime vuoden kesäkuun EM-turnauksen avausottelussa Suomea vastaan. Keskikenttäpelaaja on pelannut maaliskuussa ensimmäiset maaottelunsa sairaskohtauksen jälkeen.

Eriksen palasi tammikun siirtoikkunan viimeisenä päivänä seuratasolla Valioliigaan tehtyään sopimuksen sarjanousija Brentfordin kanssa.

Muokattu 29.3.2022 kello 20:23