Pitkän erotuomariuransa tämän kauden jälkeen lopettava Mike Dean paljastaa BBC:n haastattelussa, kuka on ollut pelottavin manageri hänen mielestään.

Deanilla oli lukuisia yhteenottoja Manchester Unitedin managerilegendan Sir Alex Fergusonin kanssa, mutta skottia Dean ei nimeä pelottavimmaksi.

– Hänellä oli silloin tällöin tapana tulla sisään huoneeseen ja ilmaista näkemyksensä, jos jokin asia oli mennyt todella huonosti, mutta hän ei ollut niin paha kuin miltä ihmiset saivat hänet näyttämään, Dean kertoo.

Sen sijaan hän nostaa esiin Unitedin verivihollista Arsenalia luotsanneen Arsène Wengerin nimen.

– Sen täytyy olla Arsène, kun hän oli Arsenalissa. Koin sen aina vaikeana, ei Arsenalin ottelujen tuomitsemista yleisellä tasolla, vaan Arsenalin ottelujen tuomitsemisen, kun hän oli managerina. Kyse oli vain hänen presenssistään – hän halusi koko ajan parasta Arsenalin kannalta ja jos hänellä oli millään tavalla mahdollisuus hyödyntää siinä jotakin asiaa, hän teki sen.

– Sen jälkeen, kun hän on lopettanut jalkapallossa, olen tavannut häntä ja hän on ollut mahtava. Kun valkoisen viivan ylittää, jokainen muuttuu erilaiseksi, kuten erotuomarit. Me olemme normaaleja ihmisiä.