Manchester Unitedissa täysin sivuraiteelle vaikeiden vuosien jälkeen ajautunut Phil Jones on antanut Guardian-lehdelle haastattelun, jossa hän kertoo avoimesti omasta tilanteestaan.

Loukkaantumisista kärsinyt Jones ei ole juurikaan pelannut viime vuosina Unitedin edustusjoukkueessa, ja lukuisten meemikuvien myötä hänestä on tullut sosiaalisessa mediassa naurunaihe monien silmissä.

– Olen edelleen vain 30-vuotias ja minulta on jäänyt väliin paljon jalkapalloa. Toivon löytäväni jonkinlaisen vireen uudelleen ja nauttivani taas jalkapallon pelaamisesta, Jones sanoo.

– Se oli vaikeata aikaa, kun olin sivussa loukkaantuneena, mutta en aio koskaan antaa periksi. Minusta tuntuu siltä, että olen edelleen riittävän hyvä ja minulla on paljon annettavaa. Joten olen toiveikas. Olen valmis pelaamaan taas.

Englannin maajoukkueessakin esiintynyt Jones kertoo hyväksyneensä, että tulevana kesänä hänen on ehkä pakko lähteä Old Traffordilta.

– Olen 100-prosenttisesti onnekas, että olen pelannut kahdessa MM-lopputurnauksessa, käynyt läpi EM-lopputurnauksen ja kokenut joitakin fantastisia hetkiä Old Traffordilla joidenkin mahtavien pelaajien kanssa. Tietysti ihmiset sanovat, että sinun olisi pitänyt tehdä sitä ja tätä, blaa blaa blaa. Mutta minä tunnen oloni onnekkaaksi.