UEFA Super Cup pelataan syksyllä Helsingin Olympiastadionilla. Todennäköisyys sille, että Helsingissä nähdään syksyllä Valioliigan huippujoukkue kasvaa koko ajan.

UEFA Super Cupin finaalissa kohtaavat Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajat. Molemmissa turnauksissa on edetty puolivälierävaiheeseen, ja otteluparien ensimmäiset osaottelut pelataan tällä viikolla.

Mestarien liigan puolella Valioliigasta ovat mukana Chelsea, Manchester City sekä Liverpool. Eurooppa-liigan puolella Valioliigasta on mukana West Ham. Näin ollen on jopa mahdollista, että Helsingissä pelattavassa supercupin finaalissa nähtäisiin peräti kaksi valioliigaseuraa.

Sen todennäköisyys on kuitenkin melko pieni. Vedonlyöntiyhtiö NordicBet tarjoaa esimerkiksi Lontoon paikallispelifinaalille (Chelsea-West Ham) kertoimeksi peräti 90.00.

Yksi mahdollinen skenaario on myös, että Helsingissä pelattaisiin Barcelonan ja Real Madridin välinen El Clásico. Clásicolle NordicBet tarjoaa kertoimeksi 39.00.

Todennäköisin finaalipari Helsinkiin on NordicBetin papereissa tällä hetkellä Manchester City-Barcelona, jonka kerroin on vain 7.80.

Lähde: NordicBetin tiedote