Wolverhamptonin päävalmentaja Bruno Lage arvioi keskikenttäpelaajansa Rúben Nevesin noin sadan miljoonan punnan arvoiseksi.

Portugalin A-maajoukkueessa 26 kertaa esiintynyt Neves, 25, on lehtitietojen mukaan muun muassa Manchester Unitedin, Liverpoolin ja Barcelonan kiikarissa. Hänellä on sopimus Wolvesin kanssa kesään 2024 saakka.

– En tiedä, onko kyse Manchester Unitedista tai jostain muusta joukkueesta, mutta sen tiedän, että meillä on erityinen pelaaja täällä, kommentoi Lage BBC:n mukaan.

– Kun joukkueella on tuollainen pelaaja, paras vaihtoehto olisi nostaa hänen palkkaansa ja pidentää hänen sopimustaan.

– Mutta kuka tietää… Kun joukkueella on juuri tuolla paikalla hänen kaltainen huippupelaaja, joka osaa puolustaa ja hyökätä, on huippuammattilainen ja mahtava mies, niin isot joukkueet ostelevat tuollaisia pelaajia sadalla miljoonalla punnalla.

Lage on ennenkin menettänyt tärkeän pelaajan isoa korvausta vastaan, kun João Félix siirtyi hänen valmentamastaan Benficasta Atlético Madridiin 127,2 miljoonalla eurolla.

– Olisin halunnut pitää João Félixin Benficassa, mutta sitten tuli 120 miljoonaa euroa ja hän lähti, sanoi Lage.

– Kyse ei ole vain Wolvesista. Kuinka moni seura voi näinä päivinä kieltäytyä 80, 90 tai 100 miljoonasta punnasta? Viisi tai kuusi.