Neil Warnock on päättänyt lähes viiden vuosikymmenen mittaisen managerin uransa. Valmentajaikoni vahvisti päätöksensä lauantaina Sky Sportsin Soccer Saturday -ohjelmassa.

– Minusta nyt oli oikea aika kauden lopun lähestyessä. Tässä vaiheessa ei ole oikein töitä saatavilla, Warnock kommentoi ohjelmassa.

– Olen elänyt hienoa aikaa ja nauttinut asioista, joita en ole tehnyt vuosiin. Olen viettänyt paljon aikaa perheen ja koirieni kanssa sekä jopa pyöräillyt.

– En sanoisi intohimoni kadonneen, mutta nähdessäni joidenkin ystävieni taistelevan terveytensä kanssa on tullut aika jolloin haluan perheeni ja erityisesti vaimoni Sharonin saavan viettää aikaa kanssani.

42 vuotta alalla toimineen Warnockin viimeiseksi valmennettavaksi seuraksi jäi Middlesbrough. Valmentaja jätti seuran marraskuussa 2021.

Kokonaisuudessaan 73-vuotias Warnock luotsasi urallaan yli 1600 ottelussa. Hän johdatti ennätyksellisesti kahdeksan kertaa seuransa sarjaporrasta ylemmäksi nostaen Queens Park Rangersin, Sheffield Unitedin ja Cardiffin Valioliigaan.

Hän pitää myös hallussaan valmentajien otteluennätystä Englannin ammattilaissarjoissa.