Manchester Unitedin entinen apuvalmentaja René Meulensteen kyseenalaistaa, sopiiko joukkueen keskikenttäpelaaja Paul Pogba Valioliigaan.

Pogba, 29, palasi Englantiin ja Unitediin kesällä 2016, kun manchesteriläisseura pulitti hänestä Juventukselle 105 miljoonaa euroa.

[readmore from=Paul-Pogba]

Ranskan maajoukkuetähti on pelannut Unitedin ykkösmiehistössä yli 200 ottelua ja voittanut seurassa Eurooppa-liigan ja liigacupin, mutta monien mielestä hän ei ole yltänyt riittävän tasaisin väliajoin samanlaisiin huippusuorituksiin kuin Italiassa.

Pogba saattaa lähteä Manchester Unitedista toistamiseen urallaan tulevana kesänä, kun hänen sopimuksensa päättyy. Sir Alex Fergusonin apuvalmentajana toiminut Meulensteen, 58, pitää ranskalaistaiturin maisemanvaihdosta todennäköisenä.

– Pettymys on iso sana, mutta onko Pogba yltänyt odotuksiin? Ei minun mielestäni, kommentoi Meulensteen Stadium Astrolle.

– Kaikki ei ole klikannut häntä ympäröivien pelaajien ja Unitedin systeemin kanssa. Sopiiko hän todella Valioliigaan?

– Minua ärsyttää hieman, että Paul ei ole koskaan toden teolla ilmaissut sitoutumistaan Unitedia kohtaan. Hän ei ole koskaan sanonut julkisesti, että hän jää seuraan ja haluaa nostaa Unitedin takaisin sinne, mihin se kuuluu.

– Hänen tulevaisuuteensa on aina liittynyt ongelmia, eikä sitä katsota kannattajien keskuudessa hyvällä. Kyse ei kuitenkaan ole vain yhdestä pelaajasta. Moni muukin ongelma pitää ratkaista ennen kuin United pääsee takaisin oikealle raiteelle.

– Manchester United tai hän eivät ole oikein onnistuneet hänen tultua takaisin. Uskon, että hän lähtee seurasta.