Huddersfield kaatoi maanantai-illan ainoassa Mestaruussarjan ottelussa Lutonin lukemin 2-0. Valioliigassa vuosina 2017-2019 nähdyt Terrierit tarrasivat voitolla entistä tiukemmin kiinni nousumahdollisuuksiin.

Kahta suoraan nousuun oikeuttavaa tilaa pitävät yhä kuitenkin varsin vahvasti hallussaan Fulham (83 pistettä) ja Bournemouth (73 pistettä). Neljä seuraaville sijoille yltänyttä joukkuetta pelaa kauden päätteeksi playoffit, joiden voittaja nousee kirkkaimpiin parrasvaloihin kolmantena ryhmänä.

Huddersfield nousi nyt 69 pinnaan, ja ohitti Nottingham Forestin kahdella pisteellä – tosin se on pelannut kaksi ottelua Forestia enemmän. Tällä hetkellä sijaa 5. pitää hallussaan illan hävinnyt osapuoli Luton (65 pistettä), kuudentena on Sheffield Unitedin edellä mainitun kanssa tasapistein.

Kuuden joukkoon tarjolla ovat mainittujen lisäksi vielä ainakin Blackburn, Middlesbrough ja Millwall.