Flamengo ei näillä näkymin aio käyttää Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Andreas Pereiran lainasopimukseen kirjattua osto-optiota, kertoo ESPN.

Brasilian A-maajoukkueessa kertaalleen esiintynyt Pereira, 26, siirtyi Flamengoon lainalle viime kesänä. Hän on esiintynyt lainaseuransa riveissä 34 kertaa, mutta ESPN:n mukaan Flamengo ei ole niin vakuuttunut hänen osaamisestaan, että se olisi valmis lunastamaan hänet itselleen diilin nykyisillä ehdoilla.

Pereiran osto-optio voi nousta bonusten myötä 14,5 miljoonan euron arvoiseksi. United toivoo yhä, että se voisi päästä Flamengon kanssa siirrosta sopuun, mutta pelaajan hintaa on todennäköisesti hilattava alaspäin.

Vuodesta 2011 lähtien Manchester Unitedia edustanut Pereira on esiintynyt seuran ykkösmiehistössä 75 kertaa, mutta hän ei ole missään vaiheessa onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa pelaavassa kokoonpanossa.

Aiemmin hän on käynyt lainalla myös Granadassa, Valenciassa ja Laziossa. Pereiran ja Unitedin sopimus on voimassa vielä ensi kauden.