Ex-kärkipelaaja Darren Bentin mielestä Tottenhamin pitäisi yrittää hankkia Romelu Lukaku korvaajaksi, jos Harry Kane jättää seuran.

Englannin maajoukkueen kapteeni Kane, 28, janoaa pokaaleita, mutta Spursin kanssa merkittävien titteleiden voittaminen ei ole erityisen todennäköistä. Jo viime kesänä Manchester City havitteli kärkipelaajaa riveihinsä, mutta lontoolaisseura ei suostunut tästä luopumaan.

– Niin kauan kuin Antonio Conte on siellä, en usko, että Harry Kane lähtisi mihinkään. Mutta mikäli pahin tapahtuisi ja Harry Kane lähtisi muualle – jos he pystyvät saamaan Lukakun. Olette nähneet, mitä Conte saa irti Romelu Lukakusta, Bent kommentoi talkSPORT-kanavalla.

– Jopa ravitsemuksen osalta, koska en ole koskaan nähnyt häntä yhtä hyvässä kunnossa kuin viime kaudella ja tämän kauden alussa. Jos on mahdollisuus siihen – Kane lähtee ja Conte voi saada Lukakun, itse tekisin kaikkeni sen eteen.

Lukaku teki viime kaudella kovaa jälkeä Conten alaisuudessa Interissä, joka valloitti Italian liigamestaruuden vuosien tauon jälkeen.

Pian kauden päättymisen jälkeen ilmoitettiin, että Conte jättää seuran ”yhteisymmärryksessä”. Chelsea puolestaan hankki Lukakun riveihinsä seuran kaikkien aikojen ennätyskaupassa (115 miljoonaa euroa).

Lukakun ja Thomas Tuchelin liitto Stamford Bridgellä on kuitenkin osoittautunut kaikkea muuta kuin täydelliseksi, eikä olisi suuri yllätys, jos belgialainen jättäisi Chelsean kesällä.