Sergio Agüero on julkaissut yhteistyökumppanuuden suoratoistopalvelu Disney +:n ja ESPN:n kanssa. Manchester Cityn entinen tähtihyökkääjä vahvisti useiden uusien projektien olevan tekeillä seuraavassa uravaiheessaan.

Agüero joutui lopettamaan oman peliuransa joulukuussa sydänongelmien vuoksi. Argentiinalainen oli vain muutama kuukausi aiemmin siirtynyt Citystä FC Barcelonaan.

– Te tiedätte jo taitoni jalkapallokentillä ja sitoutuneisuuteni urallani jokaisessa seurassani ja Argentiinan maajoukkueessa. Jokainen niistä auttoi minua kehittymään ja kasvamaan omana itsenäni, Agüero kommentoi lehdistölle uutta pestiään.

Halusin tässä uudessa elämänvaiheessani löytää paikan, jossa voisin käyttää samaa kaavaa hyödykseni. Disneyn tasoinen yhtiö sopii siihen täydellisesti.

– Meillä on samanlaisia ajatuksia ja jokainen suunnittelemamme projekti Disneyn, ESPN:n, Disney +:n ja Star +:n kanssa ovat mielenkiintoisia. Me aiomme tehdä paljon asioita eri alustoilla, jopa rakkaan Kru Esportsini kanssa. Olen todella innoissani sopimuksesta.

Agüero pelasi urallaan 10 vuotta Man Cityssä saavuttaan Etihadille vuonna 2011 Atlético Madridista. Argentiinalainen voitti seurassa viisi valioliigamestaruutta, kuusi Liigacupia ja FA Cupin.

Agüero on myös 260 osumallaan Cityn kaikkien aikojen paras maalintekijä.

Lähde: Daily Mail