Chelsea voitti Crystal Palacen sunnuntaina 2-0 FA Cupin välierässä.

Ottelu lähti tunnustellen käyntiin, eikä kummassakaan päädyssä nähty järin vaarallisia tilanteita.

Chelsea joutui tekemään ensimmäisen vaihtonsa jo 25. minuutilla loukkaantumisen takia. Hetkeä aiemmin liukastunut Mateo Kovačić teki ontuen tilaa Ruben Loftus-Cheekille.

Avausjakson vaarallisin tontti nähtiin 36. minuutilla, kun Palacen Cheikhou Kouyaté täräytti voimakkaan puolivolleyn rangaistusalueen rajan tietämiltä. Chelsean maalivahti Edouard Mendy torjui ja Palacen Joachim Andersen latasi irtopallon tolppaan, mutta hän oli paitsiossa.

Hetkeä myöhemmin Chelsea vaati itselleen pilkkua, kun Kai Havertz meni nurin rangaistusalueen rajalla. Peliä jatkettiin kuitenkin Palacen vapaapotkulla, ja Havertz sai kaatumisestaan keltaisen kortin.

All to play for in the second half. #EmiratesFACup

Chelsea siirtyi johtoon 66. minuutilla. Havertz pelasi kimmokkeen kautta pallon takaviistoon Loftus-Cheekille, joka jysäytti voimakkaan puolivolleyn verkkoon.

Toinen osuma syntyi kymmenen minuuttia myöhemmin. Mason Mount käytti pallon Timo Wernerillä, otti pelivälineen boksissa ovelasti haltuunsa ja sijoitti sen takakulmaan.

Chelsea kohtaa loppuottelussa Liverpoolin, joka voitti lauantaina Manchester Cityn toisessa välierässä 3-2. Finaali pelataan lauantaina 14. toukokuuta Lontoon Wembleyllä.