West Hamin ja Burnleyn välisen valioliigaottelun ensimmäisellä jaksolla riitti tapahtumia.

Ensin vieraiden Ashley Westwood ajoi Nikola Vlasicin kanssa kanssa yhteen, ja väänsi jalkansa todella pahasti. Ottelu oli keskeytyksissa pitkään ennen kuin 32-vuotias saatiin kuljetettua kentältä. Kun peli käynnistyi uudelleen, vihelsi Paul Tierney sen uudelleen poikki, ilmeisesti katsomossa tapahtuneen episodin vuoksi.

Kun jälleen päästiin pelaamaan, iski Wout Weghorst paluupallon päällään isäntien verkkoon, 0-1.

Juuri varsinaisen peliajan päättymisen alla Maxwell Cornet karkasi läpiajoon, ja Lukasz Fabianskin pysäytysyritys johti rangaistuspotkuun. Cornet ampui pallon kuitenkin oikealta ohi maalin. Avausjaksolle osoitettiin yhdeksän minuuttia lisäikaa. Tauolle mentiin vierasjohdossa.