Liverpool kylvettää umpisurkeaa Man Unitedia Anfieldilla ja on nousemassa Valioliigan piikkipaikalle.

Klassikko-ottelun ensimmäinen puoliaika oli jopa tylsistyttävän yksipuolinen näytös. Liverpool teki kentällä mitä halusi, ja Man United oli jatkuvasti askeleen perässä.

Ottelun avausmaalia ei tarvinnut kauaa odotella. Viidennellä peliminuutilla Liverpool puhkaisi muutamalla syötöllä Man Unitedin puolustuslinjan ja hyökkäystrio karkasi ylivoimahyökkäykseen. Mohamed Salah tarjosi pallon oikealta laidalta maalin eteen vapaaksi jääneelle Luis Díazille, jolla oli helppo työ tuikata peliväline maaliin.

Liverpoolin seuraava maali nähtiin jakson puolivälissä. Tällä kertaa esityön maaliin teki Sadio Mané ja Salah sai nimensä maalintekijätilastoihin.

Liverpool sai pallon vielä kolmannenkin kerran ohi David de Gean, mutta Díazin toinen illan osuma liputettiin paitsioksi.

Avausjakson tilastot ovat hurjaa katseltavaa. Liverpool hallitsi palloa peräti 75-prosenttisesti, ja vei maalintekoyritykset lukemin 9-0!

Luis Díazin viimeistelemän 1-0-osuman voit katsoa alla olevalta V Sportin videolta.