West Hamin toppari Issa Diop kärsii nilkkavammasta, joka saattaa pitää hänet sivussa koko loppukauden ajan, kertoo The Guardian.

Diop, 25, loukkaantui viime sunnuntaina ottelun loppuhetkillä 1-1-tasapelissä Burnleyä vastaan, ja alustavien testien perusteella hänen odotetaan olevan sivussa kahdeksan viikkoa.

Ranskalaispuolustajan nilkkavamman myötä West Hamilla on tällä hetkellä vain yksi pelikuntoinen toppari, Craig Dawson. Diopin lisäksi myös Angelo Ogbonna ja Kurt Zouma ovat sivussa loppukauden ajan loukkaantumisten takia.

Hammers saattaa nostaa Jamal Baptisten tai Aji Alesen akatemiastaan edustusjoukkueen toppariosastolle tai sitten laitapuolustaja Ben Johnson tuuraa loukkaantuneita pelaajia Dawsonin vierellä.

West Hamilla on yhä huipputärkeitä pelejä jäljellä tällä kaudella. Se on kirjoitushetkellä Valioliigassa seitsemäntenä, kahden pisteen päässä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen oikeuttavasta paikasta. Lisäksi lontoolaiset pelaavat Eurooppa-liigan tämän kauden välierissä Eintracht Frankfurtia vastaan 28. huhtikuuta ja 5. toukokuuta.