Villarrealin toppari Pau Torres varoittaa Liverpoolia ja seuransa epäiljöitä aliarvioimasta hänen joukkuettaan.

Torres, 25, ja kumppanit ovat selviytyneet sensaatiomaisesti Mestarien liigan välierävaiheeseen, jossa he saavat vastaansa Liverpoolin.

Villarreal on laittanut pudotuspeleissä jo todellisia jättiläisiä laulukuoroon, sillä kahdella edellisellä kierroksella espanjalaiset kaatoivat ensin Juventuksen ja sitten Bayern Münchenin.

Liverpoolia vastaan Villarreal lähtee jälleen ottelupariin altavastaajana, mutta Torresin mukaan he eivät kiinnitä huomiota ulkopuolisten luomiin ennakkoasetelmiin.

– Meillä ei ole mitään hävittävää, päinvastoin, kommentoi Torres AS:lle.

– Emme ole enää niin isoja yllättäjiä, koska olemme juuri pudottaneet Juven ja Bayernin, joten Liverpool on vähän nöyrempi kuin Bayern, ja he valmistautuvat meitä varten läpikotaisesti, koska he tietävät, mitä olemme saavuttaneet muissa peleissä.

– Liverpool on otteluparin selkeä suosikki. Meidän on tiedettävä, ketä meillä on vastassa, ja on OK tunnistaa, että he ovat suosikkeja. Mutta Juve ja Bayern olivat myös suosikkeja.

– Liverpoolilla on pitkälti maailman parhaat pelaajat tällä hetkellä, ja he voittivat juuri helposti Manchester Unitedin ja he voittivat myös Cityn. Mutta me olemme sopeutuneet tässä kilpailussa todella hyvin meitä isompia joukkueita vastaan.

Mestarien liigassa kaavion toisella puolella välierävaiheessa vastakkain ovat Real Madrid ja Manchester City.