Norwich tiedotti torstaina verkkosivuillaan aktivoineensa Teemu Pukin, Todd Cantwellin ja Matthew Dennisin sopimusoptiot.

Kaikkien kolmen pelaajan sopimusten oli määrä päättyä kuluvan kauden jälkeen, mutta heidän sopimuksissaan on aktivoitu kauden 2022-23 kattava optio.

32-vuotias Pukki on pelaajista ainut, joka on viettänyt koko kuluvan kauden Norwichissa. Suomalaishyökkääjä on esiintynyt 31 valioliigaottelussa ja tehnyt niissä kymmenen maalia sekä syöttänyt kolme. Kaiken kaikkiaan Pukki on tehnyt neljän Norwich-kauden aikana huimat 77 maalia. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
🐐 Teemu Pukki's record at Norwich City so far:

4️⃣ seasons
1️⃣6️⃣1️⃣ games
7️⃣7️⃣ goals
2️⃣ promotions

#NCFC

Norwichin omiin kasvatteihin lukeutuva Cantwell, 24, on pelannut seuran ykkösmiehistössä jo pitkään, mutta kuluvalla kaudella on ollut hankalaa. Hän pelasi heikon syyskauden, jonka jälkeen hänet lähetettiin tammikuussa lainalle sarjaporrasta alempana pelaavaan Bournemouthiin. Mestaruussarjassakaan ei ole kulkenut ja kauden ensimmäinen tehomerkintä antaa yhä odotuttaa.

20-vuotias Dennis puolestaan on pelannut kuluvan kauden lainalla viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla, Kansallisliigassa, pelaavassa Southendissa. Keskikenttäpelaaja on tehnyt 28 ottelussa kahdeksan maalia. Hän ei ole vielä debytoinut Norwichin ykkösmiehistössä.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
📰 Club trigger extension options in the contracts of Teemu Pukki, Todd Cantwell and Matthew Dennis ⬇️