Formula 1 -sarjan seitsemänkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton on vahvistanut, että hän on lähtenyt tukijaksi Sir Martin Broughtonin johtamaan konsortioon, joka haluaa ostaa Chelsean.

Brittimediassa uutisoitiin tällä viikolla, että Hamilton, 37, ja tennistähti Serena Williams, 40, ovat sijoittamassa hankkeeseen.

– Chelsea on yksi maailman suurimmista joukkueista. Olin vain, että ”Vau”, kun kuulin tästä mahdollisuudesta. Tämä on mahtava mahdollisuus olla osa jotain suurta, kommentoi Hamilton BBC:n mukaan.

– Sir Martin varasi aikaa puhuaakseen kanssani puhelimessa ja selitti minulle hänen ja hänen tiiminsä tavoitteet, jos he voittaisivat tarjouskilpailun, mikä oli uskomattoman jännittävää ja vastasi pitkälti arvojani.

BBC:n tietojen mukaan Hamilton ja Williams ovat olleet alusta asti mukana Broughtonin konsortiossa. Heillä ei kuitenkaan olisi päätäntävaltaa urheilullisista asioista.

– Olen ollut jalkapallofani lapsesta asti. Pelasin joka vuosi kouluni joukkueessa ja olen käynyt lukuisissa otteluissa, jatkoi Hamilton.

– Halusin nuorena sopeutua joukkoon, ja kaikki lapset kannattivat eri joukkueita. Muistan, että vaihtelin suosikkiani joukkueesta toiseen ja siskoni löi minua ja sanoi, että minun on kannatettava Arsenalia, joten minusta tuli Arsenalin kannattaja.

– Mutta setäni Terry on iso Chelsean kannattaja, ja olen ollut hänen kanssaan useasti katsomassa Arsenalin ja Chelsean otteluita.