Leedsin päävalmentaja Jesse Marsch on tarkentanut kommenttejaan edeltäjästään Marcelo Bielsasta, joka jätti seuran helmikuun lopussa heikkojen tulosten jälkeen.

Aiemmin tässä kuussa Marsch sanoi Talksportin haastattelussa, että Leedsin pelaajat olivat Bielsan viimeisellä kaudella ”ylitreenattuja” ja kertakaikkisen väsyneitä.

– Loukkaantumisongelma liittyi mielestäni pitkälti käytettyihin harjoitusmetodeihin, kommentoi Marcsh tuolloin Talksportille.

– Pelaajat olivat ylitreenattuja, ja se johti siihen, että he olivat fyysisesti, mentaalisesti, henkisesti ja psykologisesti vaikeassa tilanteessa, ja heidän oli vaikea palautua viikosta ja pelistä toiseen.

– Sen näki heidän kasvoistaan. Osa oli antanut jo 15 minuutin jälkeen kaikkensa, eikä sen pitäisi mennä niin.

Perjantaina lehdistötilaisuudessaan Marsch sanoi, että hänen tarkoituksenaan ei ollut kritisoida arvostamaansa Bielsaa, vaan kommentoida yleisesti joukkueen kuntotasoa.

– Kuulkaa, haluan sanoa, että se ei ollut tarkoituksellinen hyökkäys Marceloa kohtaan millään tavalla. Se oli hieman huolimatonta, sanoi Marsch ESPN:n mukaan.

– Ymmärrän kyllä, miksi se käsitettiin sillä tavalla, mutta kommenttini koskivat enemmänkin pelaajien yleistä tilaa ja havaintojani.

– Veikkaan, että olisi vaikea löytää yhtään uutta valmentajaa, joka olisi puhunut myönteisemmin korvaamastaan henkilöstä kuin minä olen puhunut Marcelosta. Se johtuu siitä, että kunnioitan häntä suuresti.