Mohamed Elneny on jäänyt kuluvalla kaudella pienelle vastuulle Arsenalissa.

Hän on pelannut Valioliigassa vain 350 minuuttia. Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta laittoi Elnenyn avauskokoonpanoon Chelsea- ja Manchester United -otteluissa. Elneny pelasi kummassakin huippuottelussa täydet minuutit ja esiintyi edukseen.

Keskikenttäpelaajan sopimus Arsenalin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Arsenalia tammikuusta 2016 asti edustanut egyptiläispelaaja haluaisi jäädä Arsenaliin.

Elnenyltä tiedusteltiin, olisiko hän valmis jäämään Arsenaliin, vaikkei saisi peliaikaa.

– Tietenkin. Rakastan haasteita ja annan aina sata prosenttia itsestäni. En päätä, kuka pelaa, mutta näytän jatkuvasti harjoituksissa, miten hyvä olen, jotta hän peluuttaisi minua. Jos en pelaa, harjoittelen niin pitkään kuin saan mahdollisuuteni. Jos Arsenal kertoo haluavansa pitää minut, en ajattelisi lähteväni. Arsenal on ollut kotini kuuden vuoden ajan ja rakastan tätä seuraa, Elneny totesi talkSPORT:lle.

– Arteta luottaa minuun ja hän laittaa minut kentälle suurissa otteluissa. Minun on kiitettävä häntä siitä. Keskityn vain työntekoon, enkä ajattele mitään muuta. Haluan vain auttaa joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa. Odotan vain, mitä seura päättää tulevaisuuteni suhteen.

29-vuotias Elneny on pelannut vuosien saatossa Arsenalissa 142 ottelua ja voittanut kertaalleen FA Cupin ja kahdesti Community Shieldin.