Liverpool ja Villarreal kohtaavat Mestarien liigan välierissä.

Liverpool on ottelupariin jättimäinen ennakkosuosikki, mutta Villarreal näytti yllätysvalmiutensa pudottamalla puolivälierissä Bayern Münchenin.

Villarrealin joukkueesta löytyy useita Valioliigasta tuttuja pelaajia. Yksi heistä on Arsenalin sopimuspelaajiin vuosikymmenen ajan kuulunut Francis Coquelin.

Coquelin, 30, tiedostaa, kuinka iso vuori heillä on kiivettävänään edetäkseen Mestarien liigan finaaliin.

– Liverpool on luultavasti se joukkue, joka prässää parhaiten, ranskalaiskeskikenttäpelaaja sanoi Guardianille.

– En oikeastaan tiedä, missä heidän heikkoutensa ovat. He hyökkäävät niin hyvin, ja nyt heillä on Ibrahima Konaté kilpailemassa peliajasta Joël Matipin kanssa. Heidän laitapuolustajansa ovat pohjimmiltaan kuin hyökkääjiä.

– Heillä on kaksi pelaajaa, jotka taistelevat Ballon d’Orista, Mohamed Salah ja Sadio Mané. He hankkivat Luis Díazin ja hän on asettunut joukkueeseen kuin olisi ollut siellä viisi vuotta.

– He ovat Euroopan paras joukkue, mutta mitä haluat jalkapalloilijana? Matkustaa ympäri Eurooppaa pelataksesi tällaisen pelin.

[readmore from=Mestarien-liiga]

– Me unelmoimme pelaamisesta Mestarien liigan finaalissa. Tiedämme, että se on vaikeaa, mutta koko joukkue, koko kaupunki on innoissaan.

– Kuten sanoin, se on vaikeaa, mutta meillä on itseluottamusta: pudotimme Bayern Münchenin ja Juventuksen. Me menemme sinne taistelemaan. Emme mene sinne vain katsomaan Anfieldiä.

Liverpool ja Villarreal pelaavat Mestarien liigan välierien avausosaottelun keskiviikkona Anfieldilla.