Chelsean manageri Thomas Tuchel vahvisti viime viikolla, että joukkueen luottotoppari Antonio Rüdiger jättää seuran kuluvan kauden päätteeksi.

Rüdiger, 29, loisti erityisesti viime kaudella, jonka päätteeksi Chelsea juhli Mestarien liigan voittoa. Saksalaistoppari on jatkanut vakuuttavia otteitaan tälläkin kaudella ja kuulunut joukkueen parhaimmistoon.

Tuchelin mukaan kukaan Chelseassa ei pidä Rüdigerin lähtöpäätöksestä, mutta seuran on vain tultava toimeen asian kanssa.

– En usko, että kukaan pitää siitä. Toni on ollut valtava tekijä meidän yhteisellä puolentoista kauden ajanjaksolla. Hän antaa kaikille pukuhuoneessamme itseluottamusta. Hän on ainutlaatuinen hahmo ja hän pelaa uskomattomalla tasolla, Tuchel sanoi keskiviikkona lehdistötilaisuudessa.

– Kukaan ei pidä tästä päätöksestä, mutta meidän on hyväksyttävä se, ja me hyväksymme sen. Piti siitä tai ei, Chelseassa on elämää Tonin jälkeenkin. Nyt tärkeintä on se, että se päättyy niin kuin se alkoi, korkeimmalla tasolla.

Viimeisimpien tietojen mukaan Rüdigerin peliura jatkuu Real Madridissa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Real Madrid have reached verbal agreement with Antonio Rüdiger. Contract not signed yet - but Real Madrid are now closing on Rüdiger deal on a free: here we go soon! ⚪️🤝 #RealMadrid

It’s gonna be a long-term deal. Final details to be discussed soon, before signing the contract.