Liverpool tarrasi keskiviikkoiltana tiukasti kiinni Mestarien liigan loppuottelupaikkaan, kun se nujersi kotonaan espanjalaisen Villarrealin 2–0.

– Tämä Liverpoolin joukkue, tämä on paras Liverpoolin joukkue, jonka olen omana aikanani nähnyt, Englannin entinen maajoukkuetoppari Rio Ferdinand hehkutti BT Sportilla.

– He ovat säälimättömiä. Voimme puhua siitä, kuinka mahtavia he ovat yksilötasolla, mutta kyse on tavasta, jolla he prässäävät joukkueita – energia, työmäärä, soveltaminen. Sitä vain istuu tässä ja ihmettelee sitä.

Liverpoolin entinen kärkipelaaja Michael Owen oli studiossa samoilla linjoilla Ferdinandin kanssa.

– Se oli yksinkertaisesti täydellistä, täydellistä dominointia. Kuten Rio sanoi, se on paras joukkue, jonka olen koskaan nähnyt punaisessa paidassa, suitsutti Owen.

– He vain vyöryvät päälle. Villarrealin pelaajat poistuvat varmasti kentältä miettien, että mikä meidän kimppuumme iski. On mahdotonta pysäyttää tuota uskomatonta prässäämistä, jota he tekevät.

Lue lisää: Oliko se siinä? Villarrealin puolustusmuuri kesti avausjakson – lopulta Liverpool meni menojaan

Liverpool on jo voittanut tänä keväänä Liigacupin. Lisäksi se on edennyt FA Cupin loppuotteluun ja taistelee Valioliigan mestaruudesta, joten ennennäkemätön neljän pokaalin kevät on mahdollinen Jürgen Kloppin miehistölle.

– Se on oltava tavoite näille Liverpoolin pelaajille. He asettavat itselleen tavoitteen, ja jos he saavuttavat sen, he ovat kuolemattomia ja parempia kuin kukaan jalkapalloa tässä maassa koskaan pelannut. Se on oltava heidän tavoitteensa, mutta se jää nähtäväksi, arvioi Ferdinand.

Owen myönsi alkavansa uskoa siihen, että Liverpool tosiaan voi voittaa neljä pyttyä.

– Kuvitelkaa. Se on mahdotonta, eikö vain, mutta nyt yhtäkkiä sitä ajattelee, että voiko se tapahtua.

Lähde: Liverpool Echo