Moni on kyseenalaistanut katastrofaalista kautta pelaavan Harry Maguiren, 29, statuksen Manchester Unitedin kapteenina.

Maailman kallein toppari sai nauhan tammikuussa 2020 Ashley Youngin siirryttyä Interiin. Maguire toimii edelleen kipparina, vaikka Unitedin ryhmästä löytyy esimerkiksi Cristiano Ronaldon kaltainen johtajatyyppi.

Johtajuus on näyttänyt olevan kateissa Unitedin joukkueessa tällä kaudella, eikä ollut ihme, että ensi kauden kapteenikysymys nousi esiin tilapäisluotsi Ralf Rangnickin pressissä.

– Ymmärrän kysymyksesi, mutta se ei taaskaan ole järkevää, koska emme tiedä, millaisia pelaajia meillä täällä silloin on ja miltä ryhmä näyttää, saksalainen vastasi.

Rangnick selitti, että hän on itse kannattanut toimintatapaa, jossa pelaajat itse valitsevat keskuudestaan kapteenin. Joukkue äänestää neljän tai viiden pelaajan neuvoston, ja suurimman äänimäärän saavasta tulee kippari.

– Tiedän, että moni päävalmentaja ei tee sitä samalla tavalla. Niin minä toimisin, jos olisin edelleen manageri ensi kaudella, mutta loppujen lopuksi en ole. Se on asia, joka Erikin on ratkaistava.

United vahvisti hiljattain, että tällä hetkellä Ajaxia luotsaavasta Erik ten Hagista tulee uusi manageri.

Lue lisää: Ralf Rangnick ei hyväksy Man Unitedin puolustajan somekommenttia joukkuetoveri Harry Maguiresta: ”Sellaista ei saisi tapahtua missään jalkapalloseurassa”

Lähde: Manchester Evening News