Vielä viime kaudella Valioliigassa pelannut Sheffield United saattaa olla seuraava perinteikäs englantilaisseura, joka saa uuden omistajan.

Amerikkalainen liikemies Henry Mauriss haluaa ostaa seuran saudiprinssi Abdullah bin Musaid Al Saudilta, ja Englannin liiga (EFL) tiettävästi tarkastelee parhaillaan miljardöörin tekemää tarjousta.

Brittimedia uutisoi aiemmin, että Maurissin 115 miljoonan punnan tarjous olisi hyväksytty. Jos liigakin näyttää vihreää valoa, seuran omistaja saattaa hyvinkin vaihtua ennen kuin seuraava kausi pyörähtää käyntiin.

Kaliforniasta kotoisin oleva Mauriss teki omaisuutensa luottokortti- ja rahoitusalalla ja toimii nyt lentokentille ja terveydenhoitoyksikköihin palveluja tarjoavan ClearTV:n toimitusjohtajana.

– Yksi tai kaksi pelaajaa ovat kysyneet, että onko se (tarjous) sääntöjen mukainen. He eivät ehkä tiedä yhtä paljon kuin minä, mutta minä en tiedä paljon. Se ei ole häiriötekijä. Me tiedämme, että neuvotteluja on käyty, mutta mitään ei ole (vielä) tapahtunut, kommentoi Unitedin manageri Paul Heckingbottom.

– Se ei kuulu meille, emmekä me voi vaikuttaa päätökseen muulla tavoin kuin tuloksilla kentällä. Voimme tehdä tästä seurasta houkuttelevamman, jos se pelaa eri sarjassa. Meidän fokuksemme on QPR-ottelussa. Valmistaudumme siihen, ja siinä se. Mikään muu ei kuulu meille.

Unitedilla on vielä paljon pelattavaa, sillä se on tällä hetkellä kiinni Mestaruussarjan viimeisessä nousukarsintapaikassa.

Lähde: Yorkshire Post, The Sun