Newcastlen toppari Fabian Schär on solminut seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen, joka ulottuu kesään 2024 saakka.

Schär, 30, siirtyi Magpiesin riveihin vuonna 2018 Deportivo La Coruña neljällä miljoonalla eurolla, ja hän on pelannut Newcastlessa kaikkiaan 98 ottelua tehden niissä yhteensä yhdeksän maalia.

Kuluvalla kaudella Sveitsin maajoukkuetoppari joutui aluksi kuluttamaan penkkiä, mutta hän on noussut isoon rooliin Eddie Howen tultua joukkueen manageriksi. Howe on ehtinyt johdattaa Newcastlen 24 otteluun, joissa Schär on pelannut kahta vaille kaikissa täydet minuutit.

– Olen aivan haltioissaan. Tätä olen aina halunnut – jäädä pelaamaan tähän uskomattomaan seuraan, kommentoi Schär Newcastlen tiedotteessa.

– Minun on ollut todella hyvä olla täällä ensimmäisestä päivästäni lähtien. Tämä on kuin toinen kotini, ja olen iloinen, että jatkan täällä vielä vuosien ajan.

Myös Howe on tyytyväinen jatkosopimuksen synnystä.

– Olen ollut iloinen Fabianin vireestä. Hän on huippuammattilainen ja erittäin tärkeä pelaaja pukuhuoneessamme.

– Olen iloinen, että hän on sitoutunut seuraan. Hän on hyvin motivoitunut tulevaan menestykseen, ja olen tyytyväinen, että hän on osa tulevaisuuttamme.

Newcastle United FC

@NUFC
Here to stay! 👊🇨🇭