Manchester Unitedin siirtoneuvottelujen johtaja Matt Judge on irtisanoutunut tehtävästään, kertoo ESPN.

Vuodesta 2014 lähtien Unitedin siirtoasioiden parissa työskennelleen Judgen irtisanomisaika on parhaillaan käynnissä, ja hän jättää seuran myöhemmin tänä vuonna.

[readmore from=Manchester-United]

Judge johti sopimusneuvotteluja Unitedin entisen varapuheenjohtajan Ed Woodwardin alaisuudessa, mutta siirtyi nykyiseen roolinsa viime vuoden maaliskuussa, kun Darren Fletcher nimitettiin manchesteriläisten tekniseksi johtajaksi ja John Murtough ylennettiin jalkapallojohtajaksi.

Reutersin mukaan Judgen lähdöstä sovittiin sopuisissa merkeissä, sillä muutokset seuran ”johtoportaassa, rakenteessa ja menettelytavoissa” saivat Judgen harkitsemaan uudelleen pitkän aikavälin suunnitelmiaan seurassa.

Manchester Unitedissa on tapahtunut viime aikoina paljon henkilöstömuutoksia seuran paljon puhutun uudelleenrakennusprojektin alla.

Unitedin pääkykyjenetsijä Jim Lawlor ja kansainvälisen kykyjenetsinnän johtaja Marcel Bout jättivät tehtävänsä aiemmin tässä kuussa. Runsaasti kritisoitu Woodward taas jätti seuran helmikuun alussa.

Tällä viikolla kerrottiin, että Manchester Unitedin väliaikaismanageri Ralf Rangnick siirtyy tämän kauden jälkeen Itävallan A-maajoukkueen päävalmentajaksi, mutta hän jatkaa myös Unitedin palveluksessa kaksivuotisella diilillä neuvonantajan roolissa.

Uudeksi vakituiseksi manageriksi on nimitetty Ajaxin päävalmentaja Erik ten Hag, jonka sopimus astuu voimaan tulevana kesänä.

LUE MYÖS: