Arsenalin kiinnostus argentiinalaishyökkääjä Lautaro Martínezia kohtaan on kasvanut, kertoo The Times.

Arsenal on viiden vuoden tauon jälkeen sijoittumassa Valioliigassa neljän joukkoon ja lunastamassa paikan Mestarien liigaan. Tykkimiehet on tällä hetkellä neljännellä sijalla, kolme pistettä perässä kolmantena olevaa Chelseaa, ja kaksi pistettä edellä viidentenä olevaa Tottenhamia.

Timesin mukaan Arsenal aikoo tehdä kaksi hyökkääjähankintaa, jos joukkue etenee Mestarien liigaan. Arsenalin kiikarissa on ainakin kolme hyökkääjää, joista yksi on Internazionalea edustava Martínez, 24.

Argentiinan maajoukkuehyökkääjä on tehnyt Serie A:ssa viime vuosien aikana komeita maalimääriä. Toissakaudella syntyi 14 täysosumaa, viime kaudella 17. Kuluvalta kaudelta kasassa on jo 17 maalia, ja otteluita on pelaamatta vielä kolme kappaletta. Martínezin yhden kauden maaliennätys on siis enää yhden osuman päässä.

Martínezin lisäksi Arsenalin kiinnostuksen kohteita ovat Manchester Cityn Gabriel Jesus sekä Evertonin Dominic Calvert-Lewin.

Jesus, 25, on pelannut kuluvan kauden aikana 25 valioliigaottelua tehoin 8+8. Calvert-Lewin, 25, teki Valioliigassa viime kaudella 16 maalia. Tällä kaudella hän on kärsinyt loukkaantumisista ja pelannut ainoastaan 13 ottelussa tehden niissä yhteensä kolme maalia.