Bournemouth varmisti tiistai-iltana nousun Valioliigaan, kun se voitti Nottinghamin kotikentällään maalein 1-0. Kannattajat ja pelaajat juhlivat sarjanousua yhdessä kentällä.

Bournemouthin manageri Scott Parker oli liikuttunut sarjanousun varmistumisesta. Parker on vielä lyhyellä manageriurallaan kunnostautunut valioliiganousuissa. Parker oli nostamassa Fulhamia Valioliigaan kaudella 2019-20. Toisaalta ansioluetteloon mahtuu myös kaksi putoamista Valioliigasta Fulhamin kanssa kausilta 2018-19 ja 2020-21. .

– Minulla on vaikeuksia nauttia hetkestä. Aina sitä miettii seuraavaa. Sama juttu nyt. Sellainen persoona minä olen ja sellainen minun tiimini on. Nyt olemme Valioliigassa, mitä meidän pitää tehdä, Parker sanoi BBC:lle.

Nyt Parker aikoo nauttia sarjanoususta enemmän kuin edellisellä kerralla.

– Sanoin perheelleni, kun edellisen kerran nousimme Fulhamin kanssa, että aion ensi kerralla nauttia siitä hetkestä vähän enemmän. Haluan nauttia nyt tästä hetkestä. Olemme luoneet upean muiston itselleni, perheelleni, pelaajille ja nyt nautimme siitä, Parker sanoi.

Noin 200 000 asukkaan Bournemouthissa käynnistyi tiistaina juhlat, jotka eivät ihan heti lopu. Pelin jälkeen kannattajat ryntäsivät kentälle juhlimaan pelaajien kanssa sarjanousua. Juhlat sujuivat pelaajia kunnioittaen.

Yksi illan juhlituista sankareista oli voittomaalin tehnyt Kieffer Moore, joka tuli kentälle tunnin kohdalla ja iski osuman 83. minuutilla.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

AFC Bournemouth 🍒

@afcbournemouth
An incredible night ❤️

Alla kuvia Bournemouthin nousujuhlista.

Kieffer Moore iski Bournemouthin sarjanousun varmistaneen voittomaalin Nottinghamia vastaan. Kuva: Getty Images.
Maalivahti Mark Travers nautti juhlahumusta kannattajien keskellä. Kuva: Getty Images.
Manageri Scott Parkerille sarjanousu oli jo toinen kolmen vuoden sisällä. Kuva: Getty Images.
Kuohujuomat ilmaan, Bournemouth palaa Valioliigaan. Kuva: Getty Images.