Peräti neljä puolustajaa on jättämässä Chelsean kuluvan kauden jälkeen, kertoo pelaajasiirtoihin erikoistunut toimittaja Fabrizio Romano.

Romano on aiemmin kertonut, että lähtökuopissa ovat César Azpilicueta, Andreas Christensen ja Antonio Rüdiger. Kaksi ensin mainittua ovat siirtymässä Barcelonaan, Rüdiger on suuntaamassa Real Madridiin.

[readmore from=Chelsea]

Romano twiittasi torstaina, että myös laitapuolustaja Marcos Alonso suunnittelee jättävänsä lontoolaisseuran. Alonson sopimus Chelsean kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta espanjalaispuolustaja haluaisi palata kotimaahansa jo ensi kaudeksi.

Romanon mukaan Chelsea on valmis myymään Alonson, ja hänen edustajansa ovat jo neuvotelleet siirrosta Barcelonan kanssa.

Jos koko nelikko jättää Chelsean, on joukkueen puolustusosasto käymässä kapeaksi. Toppariosastolle ovat jäämässä ainoastaan Thiago Silva, Trevoh Chalobah ja Malang Sarr. Laitapuolustajia olisi sitäkin vähemmän, ainoastaan Reece James ja Benjamin Chilwell. Lainalta palaavista pelaajista Ethan Ampadu (toppari) ja Emerson Palmieri (laitapuolustaja) ovat ainoat nimet, jotka voisivat napata ensi kaudeksi paikan Chelsean pelaavasta kokoonpanosta.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Marcos Alonso’s priority will be to leave Premier League this summer. The plan is clear and Barcelona have his name into the list, contacts ongoing 🇪🇸 #CFC

Alonso would like to come back to Spain. Chelsea are open to sell but still nothing advanced due to current club situation.