Manchester Unitedin pelaajisto tulee muuttumaan ensi kaudeksi melkoisesti.

Paul Pogba, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata ja Lee Grant ovat pelaajia, joiden sopimukset päättyvät kuluvaan kauteen ja jotka eivät jatka seurassa enää ensi kaudella. Heidän lisäkseen Nemanja Matic on julkisesti ilmoittanut jättävänsä seuran kesällä.

[readmore from=Manchester-United]

Manchester Evening Newsin mukaan lähtijöiden listaan voidaan lisätä myös Eric Baillyn sekä Phil Jonesin nimet. Paikallislehden mukaan kumpikin puolustajista on kertonut joukkuekavereilleen, että heidän suunnitelmissa on etsiä ensi kaudeksi uusi seura.

Baillyn ja Jonesin lähtöhalut ymmärtää, sillä he ovat jääneet tällä kaudella liki olemattomalle vastuulle. Bailly on päässyt pelaamaan yhteensä seitsemässä ottelussa, Jones viidessä.

Baillyn sopimus ulottuu vuoteen 2024 saakka, ja Jonesin vuoteen 2023. Näin ollen Unitedilla on viimeinen sana sanottavana pelaajien tulevaisuuden suhteen. On kuitenkin epätodennäköistä, että manchesterilaisseura estäisi jommankumman pelaajan lähdön.

LUE MYÖS: Erik ten Hag haluaisi pitää Jesse Lingardin Man Unitedissa – tästä syystä englantilaispelaaja ei suostu jäämään