Jesse Lingardin 22-vuotinen aika Manchester United on päättymässä tänä kesänä, kun keskikenttäpelaajan sopimus umpeutuu.

Uutta paperia ei oman kasvatin kanssa olla tehty, ja vaikka tietojen mukaan tuleva manageri Erik ten Hag Lingardin haluaisikin pitää, on tämä suuntaamassa muihin maisemiin. Vielä muutaman ottelun verran managerina toimiva Ralf Rangnick puolustautui perjantaina niitä puheita vastaan, joiden mukaan Lingardia on kohdeltu seurassa viime aikoina kaltoin.

– Ensinnäkin, minun aikani viime viikkoina hän on pelannut paljon enemmän kuin tavallisesti. Toiseksi, Chelsea-ottelun päivänä hän pyysi minua vapauttamaan itsensä pelistä ja seuraavan päivän harjoituksista henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Lingardin peluuttamattomuus joukkueen kauden viimeisessä kotiottelussa Brentfordia vastaan on suututtanut tämän lähipiiriin.

– Minulla oli valittavissani vaihdettvaksi Edinson Cavani ja Lingard, tai nuori Alejandro Garnacho. Päätin lähettää kentälle Edinsonin. Jos olisin valinnut toisin, joltain muulta taholta oltaisiin syytetty tyylittömyydestä. Tässä työssä on tehtävä päätöksiä, eikä niillä voi aina miellyttää kaikkia.

LUE MYÖS: ”Tyylitön Manchester United” sai Jesse Lingardin veljen raivoihinsa: ”20 vuotta verta hikeä ja kyyneleitä”

LUE MYÖS: Lähde: Erik ten Hag haluaisi pitää Jesse Lingardin Man Unitedissa – tästä syystä englantilaispelaaja ei suostu jäämään

LUE MYÖS: Man Unitedin Jesse Lingard kiistää Ralf Rangnickin puheet