Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukin ympärillä riittää kohinaa.

Norwich kiinnitti Pukin, 32, ensi kaudeksi aktivoimalla hänen sopimukseen sisältyneen option, mutta suomalaishyökkääjän jatko Kanarialinnuissa on kaikkea muuta kuin varmaa.

Pukki on viime kuukausina yhdistetty huhuissa Espanjan La Ligassa pelaavaan Celta Vigoon, ja torstaina turkkilaislehti Takvim uutisoi, että Fenerbahçe olisi kiinnostunut hankkimaan Pukin kesän siirtoikkunassa. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Fener Global

@FenerGlobalOrg
💥💥"Fenerbahçe'den Teemu Pukki bombası."

🗣 Takvim

Norwichin putoaminen sarjaporrasta alemmas varmistui viime viikonloppuna, mikä saattaa nostaa Pukin lähtöhaluja. Suomalaishyökkääjä on pelannut Mestaruussarjan jo kahdesti ”läpi”, eikä pelivuosia ole enää montaa jäljellä. Pukilla saattaakin kesällä olla edessään uransa viimeinen mahdollisuus saada sopimus jonnekin Euroopan huippuseuraan.

Norwichin päävalmentaja Dean Smith on tietoinen Pukin ympärillä vellovista huhuista. Hän kuitenkin uskoo, että suomalaishyökkääjä kuuluu hänen joukkueeseensa myös ensi kaudella.

– Minä odotan, että Teemu Pukki aloittaa uuden kauden Norwichissa, Smith vastasi uteluihin suomalaishyökkääjän tulevaisuudesta.

Pukki on pelannut tällä kaudella 33 valioliigaottelussa. Hän on ollut joukkueensa ylivoimaisesti tehokkain pelaaja kymmenellä maalillaan ja kolmella maalisyötöllään.