West Hamin unelma Eurooppa-liigan finaalipaikasta mureni torstai-iltana, kun Eintracht Frankfurt voitti joukkueiden toisen kohtaamisen kotikentällään 1-0 ja eteni finaaliin yhteismaalein 3-1.

West Hamin oli kyettävä Deutsche Bank Parkilla vierasvoittoon edetäkseen jatkoon, mutta ryöstöretki koki kovan kolauksen jo heti ottelun alkuminuuteilla.

Peliä oli takana vasta reilu vartti, kun Aaron Cresswell repi läpiajoon karanneen Frankfurt-hyökkääjän nurin. Ottelun erotuomari Jesus Gil Manzano nosti laitapuolustajalle aluksi keltaisen kortin, mutta VAR-tarkastuksen jälkeen kortin väri muuttui punaiseksi.

Alivoimaisen West Hamin haaveet finaalipaikasta kokivat entistä kovemman kolauksen vain kymmenen minuuttia myöhemmin, kun Rafael Borré viimeisteli ottelun ainoaksi maaliksi jääneen 1-0-osuman.

Ottelun toisella puoliajalla West Hamin manageri David Moyesin pinna paloi täysin. Turhautunut skottiluotsi ei ollut tyytyväinen pallopojan toimintaan ja potkaisi häntä pallolla. Moyes sai tilanteesta täysin ansaitusti punaisen kortin. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

𝗧𝗲𝗻 𝗛𝗮𝗴’𝘀 𝗥𝗲𝗱𝘀 ✍🏼🇳🇱

@TenHagBall_
David Moyes has absolutely lost it…😂😂😂😂

Frankfurtin pelit jatkuvat Eurooppa-liigan finaalissa, jossa se kohtaa Glen Kamaran edustaman Rangersin. West Hamilla riittää vielä loppukauden aikana pelattavaa Valioliigassa, jossa se taistelee kiivaasti ensi kauden europelipaikoista.

Glen Kamara teki upean maalin välierien toisessa osaottelussa RB Leipzigiä vastaan. Huuhkajat-tähden osuman näet alla olevalta V Sportin videolta.