Manchester Cityn kapteeni Fernandinho ei aio jatkaa seurassa enää ensi kaudella.

Jo yhdeksän vuoden ajan Cityssä pelanneen Fernandinhon, 37, nykyinen sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Brasilialaispelaaja kertoi huhtikuussa avoimesti halustaan palata kotimaahansa Brasiliaan ensi kaudeksi.

Cityn manageri Pep Guardiola yllättyi Fernandinhon sanomisista, koska osapuolet eivät olleet puhuneet keskenään siitä, että konkaripelaaja aikoo jättää seuran.

– En tiennyt tästä. Kerroit minulle juuri uutisen, Guardiola sanoi tuolloin.

Guardiola haluaisi luottomiehensä solmivan seuran kanssa uuden sopimuksen. Fabrizio Romanon mukaan Fernandinhon mieli ei kuitenkaan ole muuttunut ja hänen lähtöpäätöksensä on lopullinen.

– Fernandinho ei ole muuttanut mieltään ja jättää Manchester Cityn kesällä, kuten on jo ilmoitettu. Hänen tavoitteensa on palata Brasiliaan. Pep halusi Fernandinhon jäävän, mutta se on henkilökohtainen päätös. Man Cityn tulee hankkia uusi keskikenttäpelaaja tänä kesänä, Romano twiittasi sunnuntaina.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Fernandinho hasn’t changed his mind and he’ll leave Manchester City in the summer, as already announced. His priority is to go back to Brazil. 🔵🇧🇷 #MCFC

Pep wanted Fernandinho to stay but it’s a personal decision… and Man City will go a new midfielder this summer.