Liverpool on aikeissa hankkia Aberdeenin laitapuolustaja Calvin Ramsayn, kertoo Goal.

Ramsay, 18, on kuluvan kauden aikana vakiinnuttanut paikkansa Aberdeenin ykkösmiehistössä, ja noussut myös Skotlannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen. Oikeana laitapuolustajana pelaavaa Ramsayta pidetään yhtenä Skotlannin lupaavimmista pelaajista.

Goalin mukaan Liverpool on valmis maksamaan Ramsaysta neljä miljoonaa puntaa, jolla se toivoo saavansa nuorukaisen riveihinsä. Ramsayn allekirjoituksen perässä on myös Leeds, mutta siirtoa Liverpooliin pidetään todennäköisempänä vaihtoehtona.

Trent Alexander-Arnold on selkeä ykkösvaihtoehto Liverpoolin oikean laitapuolustajan tontille, mutta merseysidelaisseurassa uskotaan, että Ramsay toisi pitkällä aikavälillä hyvän kilpailutilanteen kyseiselle pelipaikalle.

Jos Liverpool hankkii Ramsayn, se todennäköisesti myy Fulhamissa tällä hetkellä lainalla pelaavan Neco Williamsin. Walesin maajoukkuepuolustajasta ovat kiinnostuneita ainakin Southampton, Newcastle ja Valioliigaan ensi kaudeksi nouseva Fulham. 21-vuotiaan Williamsin hintalappu on noin 10 miljoonan punnan luokkaa.