Manchester Unitedin ex-vahti Sam Johnstone on siirtymässä Tottenhamiin, kertoo Evening Standard.

Johnstone, 29, on pelannut viimeiset neljä kautta West Bromwich Albionissa, mutta hänen sopimuksensa päättyy kesällä. Englantilaisvahti kertoi jo viime kuussa, ettei hän aio jatkaa seurassa, jonka jälkeen hänet pudotettiin pois joukkueen kokoonpanosta loppukauden ajaksi.

[readmore from=Siirtouutiset]

Tottenham kiinnitti tammikuussa pitkäaikaisen ykkösvahtinsa Hugo Llorisin vuoteen 2024 asti ulottuvalla sopimuksella, mutta pohjoislontoolaisseura kaipaa hänelle aisaparia, joka pystyy tarjoamaan kilpailutilanteen, ja jota voi tarpeen vaatiessa peluuttaa.

Evening Standardin mukaan myös Manchester United on kiinnostunut omasta kasvatistaan, mutta Tottenhamin uskotaan olevan lähempänä ilmaissiirtoa.

Englannin A-maajoukkueessa kolme kertaa esiintynyt Johnstone on kulkenut läpi Man Unitedin junioripolun, ja kuului seuran sopimuspelaajiin vuosien 2011-18 välisenä aikana, mutta ei koskaan päässyt debytoimaan ykkösjoukkueessa.