West Ham pelaa sunnuntaina Valioliigan kotiottelun Manchester Cityä vastaan. Itse ottelu tuntunee tapahtumassa monella lähes sivuseikalta – kyseessä on nimittäin kapteeni Mark Noblen viimeinen esiintyminen kotikentällä. Mr. West Ham kertoo tuntemuksistaan seuran sivustolla ja sanoo ettei ole huolestunut roolistaan tässä ottelussa.

– Tulen saamaan upean vastaanoton, tiedän sen. Jos saan myös muutaman peliminuutin, hieno homma. Olen kuitenkin pelannut elämässäni sen verran, etten välttämättä tarvitse aikaa kentällä.

Irons on sarjassa ennen kahta viimeistä otteluaan seitsemäntenä, ja jahtaa siis vähintään Konferenssiliigan paikkaa. 35-vuotias muistuttaa panoksista.

– Vastassamme on yksi maailman parhaista joukkueista, ja meidän on huolehdittava pisteistä enemmän kuin minusta.

Menneet nousevat kuitenkin myös Noblen mieleen.

– Olen todella onnekas. Olen tuntenut valtaosan seuran työntekijöistä siitä saakka kun olin 11-vuotias, nähnyt heitä joka päivä ja tutustunut heidän perheisiinsä. Seurayhteisöstä on muodostunut minulle konkreettinen perhe, jota tulen ikävöimään.

– Tulen tosin palaamaan tänne pian; poikani pelaa seuran akatemiassa. Synnyttyäni alueella West Ham -kannattajaksi, olen elänyt jokaisen jalkapallokannattajan unelmaa pelaamalla rakastamassani seurassa, toimiessani sen kapteenina, ja tehden oman osani historiasta.

West Hamin sosiaalisen median puolella hehkutuksissa ei ottelun alla säästellä.