Liverpoolin manageri Jürgen Klopp myöntää, että seura on kiinnostunut Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjästä Kylian Mbappésta, mutta hänen mukaansa Liverpool ei ole siirtokilpailussa mukana.

Vuoden 2018 maailmanmestaruutta juhlinut Mbappé, 23, valittiin juuri kolmatta kertaa urallaan kotimaansa Ranskan pääsarjan parhaaksi pelaajaksi.

Mbappé on pelannut PSG:ssä kaikkiaan 216 ottelua tehden niissä yhteensä 168 maalia ja syöttäen 87. PSG:llä on käsissään yksi tämän hetken parhaista nuorista jalkapalloilijoista, mutta lehtitietojen mukaan Mbappén ja Pariisin suurseuran yhteinen aika saattaa olla tulossa päätökseen.

The Athletic uutisoi maanantaina, että Mbappé on päässyt Real Madridin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksensa henkilökohtaisista ehdoista, mutta hän ei ole vielä allekirjoittanut diiliä Los Blancosin kanssa. Mbappén ja PSG:n nykyinen sopimus päättyy ensi kuussa, jolloin hän voi vaihtaa seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä pariisilaisten kanssa synny.

Myös Liverpool on yhdistetty huhuissa Mbappéen, vaikka pääosin häntä on viety siirtopalstoilla Madridiin. Espanjalaislehti Marca uutisoi maanantaina, että Mbappén edustajat ottivat Liverpooliin yhteyttä kertoakseen, että ranskalaishyökkääjä on otettu Valioliigan suurseuran kiinnostuksesta, mutta hän aikoo siirtyä Real Madridiin.

Kloppilta kysyttin lehdistötilaisuudessaan yhteydenpidosta Liverpoolin ja Mbappén välillä. Saksalaismanageri antoi ymmärtää, että Liverpool on kyllä seurannut tosissaan Mbappén tilanteen kehittymistä, mutta virallisia neuvotteluja hän ei vahvistanut.

– Olemmeko mukana siinä (siirtokilpailussa)? Emme, sanoi Klopp Liverpool Echon mukaan.

– Totta kai me olemme kiinnostuneita Kylian Mbappésta, emme ole sokeita! sanoi saksalaismanageri Mbappén kykyihin viitaten.

– Minulla ei ole itse asiassa mitään sanottavaa [neuvotteluista Mbappén kanssa], mutta Kylianin ja Liverpoolin välillä on kaikki kunnossa. Tietenkin me pidämme hänestä, ja jos joku ei pidä hänestä, niin hänen täytyy kyseenalaistaa itsensä.

– Mutta me emme ole, emmekä voi olla osallisina näissä taisteluissa. Mukana on varmasti muita seuroja, ja se on hyvä asia. Hän on hieno pelaaja.