Juventus on tarjonnut Manchester Unitedin keskikenttäpelaajalle Paul Pogballe kolmen vuoden sopimusta, kertoo Goalin Juventus-kirjeenvaihtaja Romeo Agresti.

Sisäpiiritoimittaja Agrestin mukaan Juventus on tarjonnut 29-vuotiaalle Pogballe 7.5 miljoonan euron vuosipalkkaa sekä bonuksia päälle. Ranskalaistaiturin kerrotaan puntaroivan tällä hetkellä vaihtoehtojaan.

Pogban ja Manchester Unitedin sopimus päättyy ensi kuussa, jolloin hän voi vaihtaa seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Sky Sportsin tietojen pohjalta, että Pogban edustajat tapasivat Juventuksen maanantaina.

[readmore from=Manchester-United]

Myös Real Madridin ja Paris Saint-Germainin kerrotaan tarkkailevan Pogban tilannetta, mutta ranskalaistähti ei ole myöskään sulkenut pois mahdollisuutta jäädä Valioliigaan. Brittimedian mukaan Pogba harkitsi aiemmin vakavissaan Manchester Cityn ”mairittelevaa” tarjousta, mutta hänen edustajansa ilmoittivat Unitedin paikallisvastustajalle, että Pogba jatkaa uraansa jossain muualla.

Juventuksen toimitusjohtaja Maurizio Arrivabene tapasi Pogban edustajat tällä viikolla, mutta aiheesta kysyttäessä hän sanoi Sky Sport Italialle, että hän ei keskustellut heidän kanssaan Pogbasta.

– Pogba on Manchester Unitedin pelaaja. Meidän on kunnioitettava häntä ja hänen joukkuettaan. Pogban agentit edustavat myös [Juventuksen] Moise Keaniä ja Luca Pellegriniä, joten on vain normaalia, että tapaan heitä, kommentoi Arrivabene Goalin mukaan.

– Tämänpäiväisen tapaamisen aiheena ei ollut Pogba. Jos me haluaisimme puhua Pogballe, meidän pitäisi ensin puhua Manchester Unitedille. Se on seurojen välinen herrasmiessopimus.

Jos siirto Juventukseen toteutuu, kyseessä olisi jo toinen kerta, kun Pogba siirtyy torinolaisjätin riveihin ilmaiseksi Manchester Unitedista. Pogba edusti Unitedia ensimmäisen kerran jo vuosina 2009-2012, kunnes siirtyi Juventukseen, joka kauppasi hänet neljän kauden jälkeen takaisin Manchesteriin silloisella maailmanennätyssummalla, 105 miljoonalla eurolla.

Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Pogba on edustanut aikuisiällä vain Manchester Unitedia ja Juventusta. Kuva: Getty Images

Myös Juventuksen päävalmentajalta Massimiliano Allegrilta kysyttiin Pogban mahdollisesta paluusta Torinoon. Pogba on pelannut Allegrin alaisuudessa lähes sata ottelua, mutta italialaisvalmentaja vitsaili, ettei tiedä, kenestä on kyse.

– En tunne häntä, kuka hän on? Onko se joku englantilainen sana? heitti Allegri DAZN:n haastattelussa.

– Minä unohdin, siitä on liian monta vuotta.

Pogba on pelannut Manchester Unitedin edustusjoukkueessa kaikkiaan 233 ottelua tehden niissä yhteensä 39 maalia ja syöttäen 51. Hän on voittanut seurassa kertaalleen Eurooppa-liigan ja liigacupin mestaruudet. Pogban kuluva kausi tuli päätökseen viime kuun puolivälissä pohjevamman takia.