Aston Villan ykkösvahti Emiliano Martínez sai kolhun keskiviikon harjoituksissa, ja hänen pelaamisensa kauden päätösotteluissa on epävarmaa.

Martínezin, 29, mahdollinen poissaolo ei ihan hirveästi haittaisi Aston Villaa, koska joukkueella on kaksi panoksetonta ottelua jäljellä. Sen sijaan merseysidelaisseurojen, Evertonin ja Liverpoolin, loppusijoituksiin hänen poissaolonsa saattaisi vaikuttaa.

Everton taistelee sarjapaikasta Burnleyn kanssa, jonka Aston Villa kohtaa torstaina. Päätöskierroksella Aston Villa puolestaan kohtaa vieraissa Manchester Cityn. Steven Gerrardin ryhmän venyä Etihadilla vähintään tasapeliin, jotta Liverpool voisi voittaa Valioliigan mestaruuden.

Martínez on pelannut tällä kaudella yhtä ottelua lukuun ottamatta kaikissa Villan otteluissa. Mikäli Martínez ei pysty tulevissa otteluissa pelaamaan, nähdään Villan maalilla ruotsalaisvahti Robin Olsen, joka ei ole pelannut vielä peliäkään birminghamilaisseurassa.